Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές ενοικίασης και να προβείτε σε κράτηση μέσα από την σελίδα μας στο www.modirent.gr. Πλοηγηθείτε εύκολα και γρήγορα, ακολουθώντας την απλή διαδικασία κράτησης. Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο της MoDi Rent a Car: +30 212 000 2005.

Κατά την διαδικασία της ενοικίασης, απαιτείται η δέσμευση συγκεκριμένου χρηματικού ποσού με όλους τους τρόπους πληρωμής, ως εγγύηση. Το ύψος του ποσού αυτού διαφέρει, ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος, αλλά και με την χρονική διάρκεια της μίσθωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση επαρκούς πιστωτικού ορίου, για την κάλυψη του συνόλου των χρεώσεων. Μετά το πέρας της ενοικίασης πραγματοποιείται και η αποδέσμευση του ποσού από την κάρτα σας.

Μόλις ολοκληρώσετε την κράτησή σας, θα σας αποσταλεί ένα μήνυμα επιβεβαίωσης με τον αριθμό κράτησης και τις λεπτομέρειες ενοικίασης. Αν χρειαστεί να τροποιήσετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας, παρακαλούμε όπως καλέσετε στο κεντρικό τμήμα Κρατήσεων της MoDi Rent a Car: +30 212 000 2005.

Προκειμένου να προβείτε στην ενοικίαση ενός αυτοκινήτου θα πρέπει να:

Έχετε ελάχιστο όριο ηλικίας τα 25 έτη, με άδεια οδήγησης, η οποία να ισχύει στην Ελλάδα και να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 3 χρόνια πριν.
Διαθέτετε Ελληνική, Ευρωπαϊκή ( για τις χώρες της Ε.Ε.) ή Διεθνή (για τις χώρες οι οποίες δεν υπάγονται στην Ε.Ε.) άδεια οδήγησης.
Διαθέτετε πιστωτική κάρτα. (Visa, MasterCard)

Βεβαίως, σύμφωνα με την υπάρχουσα διαθεσιμότητα. Κάθε Κράτηση είναι μοναδική, λαμβάνοντας ξεχωριστό αριθμό.

In order to rent a car, you should bring your identity or passport, driving license and also your credit/debit card, from which the financial guarantee will be committed.

Για όλες τις κατηγορίες μας το ελάχιστο όριο ηλικίας είναι τα 25 έτη. Διευκρινίζεται ότι η άδεια οδήγησης πρέπει να είναι ισχύουσα για τουλάχιστον 3 έτη.

In case you do not have a credit card with you, you can use a third person’s card to make your reservation, only if the lease agreement is signed by that person.

Κάθε όχημα πρέπει να παραδίδεται γεμάτο με καύσιμα όπως ακριβώς παραλαμβάνεται.Ειδάλλως επιβαρύνεστε οικονομικά για την διαφορά (σύμφωνα με την ισχύουσα μέση τιμή καυσίμου), χωρίς περαιτέρω χρέωση για την χρήση υπηρεσίας ανεφοδιασμού.

Όχι, οι εκάστοτε προσφορές ισχύουν μόνο για την συγκεκριμένη περίοδο και μέχρι την λήξη αυτής και μόνο για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της MoDi Rent a Car.

In MoDi Rent a Car the following credit cards are accepted….. The amount can also be paid off in cash, but the driver should have a personal credit card with him for the guarantee. It is not accepted the… (For more information please read the ways of payment).
Εφόσον επιθυμείτε να επεκτείνετε την συμφωνηθείσα μίσθωση του αυτοκινήτου,θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την λήξη της μίσθωσης,προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παράταση ενοικίασης στο μισθωτήριο συμβόλαιο.
Κατά την διαδικασία παραλαβής του αυτοκινήτου είναι σημαντικό να το ελέγξετε μαζί με τον αντιπρόσωπό μας και να του υποδείξετε τυχόν ζημιές από προγενέστερη ενοικίαση. Υπογράφοντας το μισθωτήριο συμβόλαιο αποδέχεστε ότι έχετε λάβει γνώση για αυτές και ουδεμία ευθύνη φέρετε επ’αυτών.
Όχι, σε οποιαδήποτε περίπτωση απαγορεύεται ρητά η μεταφορά του οχήματος εκτός της Ελληνικής επικρατείας.
Όχι,απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της κράτησης καθώς και για την καταβολής της εγγύησης είναι η προσκόμιση πιστωτικής κάρτας.
In case any mechanical breakdown occurs, you should contact with the road assistance. Then you have to inform MoDi Rent a Car of the incident .
Όχι, οι ζημιές στους τροχούς, στα ελαστικά, στα τζάμια και στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου δεν καλύπτονται από καμία ασφάλιση.
Όχι, εάν για οποιονδήποτε λόγο επιστρέψετε το όχημα πριν από την συμφωνηθείσα ημερομηνία, δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων.
Γενικά προσφέρεται μία περίοδος χάριτος της τάξεως 1 ώρας (60 λεπτών). Μετά την πάροδο του εν λόγω διαστήματος, επιβαρύνεστε με το κόστος μίας επιπλέον ημέρας, σύμφωνα με την ισχύουσα τιμολογιακή πολιτική.
Ναι, εφόσον ενημερώσετε την εταιρεία τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την παράδοση του αυτοκινήτου. Διευκρινίζεται, ότι σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να προκύψει επιπλέον κόστος.
Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν εμφανιστείτε την προσυμφωνημένη ημέρα και ώρα παραλαβής του αυτοκινήτου, χωρίς προηγουμένως να έχετε ενημερώσει σχετικά, η MoDi Rent a Car, διατηρει το δικαίωμα να ακυρώσει την κράτησή σας, μετά το πέρας 30 λεπτών, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Διευκρινίζεται, ότι το ποσό της κράτησης δεν θα επιστραφεί στην κάρτας σας. Το πλήρες ποσό της κράτησης, μειωμένο κατά την ποινή μη εμφάνισης (ήτοι 50% + Φ.Π.Α.)
 
 

 

elGreek